Greenworks Pro 60V 56cm Sneeuwblazer 2603202

We zijn misschien in Florida, maar dat betekent niet dat we bevooroordeeld waren tegen sneeuwblazers! Voor een snelle test hebben we de Greenworks Pro60V 56 cm sneeuwblazer in handen gekregen. Geen zorgen, we stuurden het naar Tennessee, waar ze hoopten dat ze nog een goede sneeuwval zouden krijgen om wat sneeuw naar binnen te blazen voordat het seizoen voorbij is (sorry, Tennessee).

Wanneer u de doos opent, is er enige installatie. Het is niet een erg ingewikkeld proces en duurt slechts ongeveer 10 minuten. De enige onderdelen die je monteert zijn het handvat, de trechter, de hendel voor de trechterrichting, inklapbare nokken en een kabelklem. Om je te helpen, heb je alleen een kruiskopschroevendraaier nodig.

Verbeteringen In Overvloed

Bediening

Als u bekend bent met een accu-aangedreven maaier, zijn de bedieningselementen eenvoudig te gebruiken. Om de riemaangedreven waaier te starten, drukt u op de veiligheidsknop en trekt u aan de stang. Als je klaar bent om de borstelloze motor uit te zetten, laat je de stang los.

De bedieningskast heeft een hendel voor de trechterrichting. U kunt de hendel duwen of trekken om de stortkoker 90 graden naar links of rechts te verplaatsen, of omgekeerd. Dit geeft je in totaal 180 bewegingen. Dat is een verandering ten opzichte van het laatste model dat een balk in het midden gebruikt die je naar links of rechts schuift.

Krachtbron

Als we naar het batterijcompartiment gaan, zijn er twee actieve poorten – een verandering ten opzichte van de enkele poort op de 51 cm-versie. Je hebt maar één batterij nodig om de sneeuwblazer te laten werken. U kunt echter meer looptijd krijgen door twee batterijen te gebruiken. Het systeem schakelt automatisch tussen batterijen wanneer één bijna leeg is, zodat u zonder onderbreking kunt blijven werken.

Een enkele groene knop tussen de sleuven maakt beide batterijen vrij.

Chutin Sneeuw

De bovenkant van de parachute kan worden aangepast om de werphoek te veranderen. Het heeft een ratelende beweging waarmee je het naar een meer neerwaartse hoek kunt duwen. Om het weer omhoog te brengen, drukt u op de veerbelaste ontgrendeling. Het draaiende gedeelte van de parachute voelt alsof het versterking kan gebruiken om het een beetje te versterken. Het kan zijn dat het een beetje moet buigen als het meer sneeuwt.

LED Lichten

LED lichten

Twee rijen LED-lampjes fleuren de ruimte voor je op. Deze lichten zijn helder genoeg om ’s nachts te waaien, zelfs als je opstaat voordat de zon opkomt om je trottoir en oprit vrij te maken.

Het is een verbetering (naar mijn mening) ten opzichte van de op het handvat gemonteerde LED’s op het 51 cm-model. De behuizing reflecteert minder dan de LED’s en het licht weerkaatst niet op de behuizing.

Meer Sneeuwblaaskracht En Capaciteit

In de opening aan de voorkant van 56 cm x 33 cm worden rubberen peddels bevestigd aan een stalen waaier. Deze onderdelen kunnen worden vervangen. U moet het rubber natuurlijk vaker vervangen, maar als u in een gebied woont waar veel zout wordt gebruikt, is het goed om te weten dat u de waaier kunt vervangen als de tijd daar is.

De Greenworks Pro 60V 56cm sneeuwblazer is krachtig en kan de waaier met 1800 tpm laten draaien. Het kan sneeuw werpen tot 9,1 m. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het 51 cm-model, dat slechts een worp van 6,1 m had. Het heeft slechts een hoogte van 25 cm, dus je verplaatst veel meer sneeuw in elke pas met de nieuwe.

Prijzen

Met een paar 4,0 Ah-batterijen kijkt u naar Als u al Greenworks 60V-producten gebruikt voor uw gazononderhoud, kunt u ze in de winter in gebruik laten blijven en alleen de sneeuwblazer oppikken. Lowes is een geweldige plek om ze op te halen .

Greenworks Pro 60V 56 Cm Sneeuwblazer Vergelijkingstabel