Centraal Pneumatisch Model 67501

De Central Pneumatic model 67501 luchtcompressor is een van de populaire luchtcompressormodellen van Harbor Freights.

Als ik kijk naar de kenmerken van het Central Pneumatic-model 67501, kan ik het niet helpen om het te vergelijken met een van de luchtcompressoren in mijn werkplaats. Als je de Harbor Freight/Central Pneumatic-stickers verwijdert en vervangt door een ander merk, is de mijne een exacte replica van de 67501. Ik vermoed dat dezelfde fabriek in een Aziatisch land dit model luchtcompressor levert aan grote kistenwinkels over de hele wereld .

Het model 67501 heeft een 2HP motor en een 36 liter tank. Het is krachtig genoeg om luchtgereedschap met korte stoten aan te drijven, maar niet genoeg om slijpmachines of schuurmachines te laten werken. Mijn vergelijkbare model wordt gebruikt voor het inslaan van spijkers, het afblazen van tafelzagen en schaafmachines, en voor het luchten van banden.

De 67501-compressor kan overal worden gebruikt waar de 125 PSI die beschikbaar is bij de centrale pneumatische luchtcompressor in een relatief laag debiet nodig is.

Centrale pneumatische / havenvrachtmodel 67501 luchtcompressor

Eind 2013 is dit model nog te koop bij Harbor Freight. Ze moeten onderdelen en ondersteuning beschikbaar hebben.

Het lijkt erop dat er voldoende belangstelling is voor de 67501-luchtcompressor van Central Pneumatic. We hebben een pagina voor dit model gemaakt om mensen te helpen die hulp en informatie zoeken, evenals een forum voor bestaande gebruikers om hulp te bieden aan anderen die de compressor gebruiken.

Gebruik onderstaand formulier voor uw vraag over de Centrale Pneumatische (Harbor Freight) 67501 luchtcompressor. Deze pagina kan alleen worden gebruikt voor vragen met betrekking tot dit model.

Als je een 67501-compressor hebt en een vraag hebt, laat dan een reactie achter. Het wordt gewaardeerd door mij en de andere 67501-compressorgebruikers die mogelijk een soortgelijk probleem met hun machines ervaren.

Bedankt,

Rekening